OPR-Virksomhedslån – Hvem er vi?

Vores vision er, at Små og Mellemstore Virksomheder (SMV’er) skal have adgang til de ressourcer, de har brug for til at sikre deres drift og vækst. Grunden til det, er, at SMV’er er rygraden i den danske økonomi, og at de baner vejen for fremtidig vækst i Danmark. 

 

Derfor er SMV’er altid i centrum for os

Desværre ser vi, at mindre virksomheder i stigende grad har problemer med at fremskaffe den kapital og støtte, de har behov for, hos traditionelle finansieringspartnere, som f.eks. banker. Det er ærgerligt for dansk økonomi som helhed, men måske endnu værre for ejere af SMV’er, som må bruge deres værdifulde – og begrænsede – tid til at lede efter den fornødne kapital. 

 

Det er netop ønsket om at dække dette behov, der i 2016 fik os til at starte vores kontor her i Danmark, og som driver os i hverdagen. Med et nemt, hurtigt og gennemsigtigt virksomhedslån tilbyder vi en løsning på kapitalbehovet for danske SMV’er, og for dig som virksomhedsejer betyder det, at du kan fokusere på det, der virkelig tæller – nemlig at drive og udvikle din virksomhed.

 

Relationer frem for transaktioner

Samtidig ser vi dog ikke kun os selv som en transaktionel online låneudbyder. Faktisk er det for os relationerne med kunderne, som er det vigtigste. Vores samarbejde med kunderne slutter dermed ikke, når et virksomhedslån er udbetalt. For os er det ligeså vigtigt at følge din virksomheds udvikling og vækst, og forstå hvilken rolle kapitalen fra os har haft for din virksomhed. Se i øvrigt vores finansieringsoversigt og bliv klogere på, hvad andre kunder har brugt deres erhvervslån til.

 

Arbejdsdagens højdepunkt er altid, når vi taler med eksisterende eller kommende kunder, og hvor vi kan bruge deres feedback til at lære mere om de problemstillinger, danske SMV’er står over for. Vi forsøger samtidig at tilpasse vores produkt til de behov, som vi hører, kunderne har. De seneste produktændringer og forbedringer er baseret direkte på kundefeedback. Du vil derfor altid få personlig service hos os, og skulle du vælge at blive kunde, vil du få en samarbejdspartner, der forstår de udfordringer, du som ejer af en mindre virksomhed møder i hverdagen. 

 

OPR-Virksomhedslån – mere end bare finansiering

OPR-Virksomhedslån har et klart mål om at øge adgangen til viden samt at forbedre samarbejdsmulighederne for SMV’er og iværksættere i Danmark. Vi bruger derfor meget energi på at udvikle vidensfokuseret indhold med den intention, at du som virksomhedsejer vil blive inspireret til at føre din virksomhed til næste niveau. Se eksempelvis vores videoserie: START-OBS (del 1) og START-OBS (del 2), hvor vi har inviteret en række af landets mest succesfulde iværksættere til at tale og dele ud af deres erfaringer om det at drive virksomhed i Danmark. Udover det har vi også produceret en serie af artikler i samarbejde med Jyllands-Posten, der berører nogle af de mest centrale dele af det at starte og drive virksomhed. Artikelserien udvides i øvrigt løbende med nye artikler.

 

Et af de projekter, vi er mest stolte af, er vores konkurrence: ”Danmarks bedste idé”, som vi eksekverede i samarbejde med Ekstra Bladet. Her fik vi både set kreativiteten og den udholdenhed, som findes blandt danskerne, og den endelige vinder af konkurrencen havde en idé, vi virkelig kunne stille os bag.

 

Derudover har vi lanceret www.smvguiden.dk som er tilegnet dig der ønsker at drifte og vækste din virksomhed ved at omsætte viden til bundlinje.

 

Hvem samarbejder vi med?

Ligesom det er tilfældet for din virksomhed så samarbejder vi med en række forskellige (eksterne) partnere, som løser forskellige opgaver for os. Herunder kunne vi f.eks. nævne bogføring, regnskab, jura, osv. Kort sagt benytter vi os af outsourcing for langt de fleste af vores ikke-kerneforretnings områder. For dig som kunde vil du dog kun se toppen af isbjerget. Vi bruger f.eks. SVEA Finans til fakturering, dvs. at din virksomhed vil modtage fakturaer fra SVEA Finans ift. afdrag for dit virksomhedslån fra os. Hvis tingene går skævt, og virksomhedslånet ikke kan afdrages efter aftale så overføres det til SVEA Inkasso, og i sidste ende kan det ende med en RKI registrering hos Experian.

 

Derudover bruger vi i vores samarbejde med bl.a. Jyllands-Posten, og som nævnt ovenfor, meget energi på at skabe indhold, som er relevant og forhåbentligt værdiskabende for dig som virksomhedsejer så du kan få mest muligt ud af dit erhvervslån. Vi samarbejder naturligvis også med vores kunder, hvor vi løbende søger feedback for at forbedre vores service og produkt - senest har vi ændret vores produkt ved, at vi har lyttet til kunderne direkte.

 

Om virksomheden og koncernen

OPR-Virksomhedslån udbydes af OPR-Finance ApS, som er det finskejede OPR-Finance Oys datterselskab. OPR-Finance Oy har eksisteret siden 2005, og koncernens udlån var i 2017 på i alt 191 mio. EUR. OPR-koncernen betjener sine kunder i fem EU-lande gennem sine kontorer i København, Amsterdam, Helsinki, Stockholm og Prag. Ud over virksomhedslån tilbyder koncernen bl.a. forbrugerlån, forbrugerkredit samt fakturerings- og afbetalingsløsninger til netbutikker.

 

OPR-Finance ApS er registret hos Finanstilsynet i henhold til Lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme, jf. § 34, stk. 2.

 

Læs mere om OPR-Finance Oy og koncernens tjenesteydelser på: www.opr-finance.fi.

 

Kontakt:

OPR-Virksomhedslån udbydes af:

OPR-Finance ApS
Bredgade 30
DK-1260 København K
E-mail: kundeservice@opr-virksomhedslån.dk