Hvordan får jeg et firmalån?

Er du interesseret i, hvordan du skaffer kapital til din virksomhed? Læs med her og bliv klogere på, hvordan du får et firmalån uden at skulle stille sikkerhed i din virksomheds aktiver.

Sådan får du et firmalån – step by step

Først skal du beslutte dig for, hvor meget du har brug for at låne. Brug tid på at researche, hvor stor din indtægt er, og hvor meget du har behov for at supplere op med. Måske kan du spare nogle steder, så du kan begrænse lånesummen. Vurder herefter, hvor hurtigt du kan betale lånet tilbage. Jo hurtigere tilbagebetaling, des lavere ekspeditionsgebyr.

Beregn dit firmalån her. Låneansøgeren og selvskyldnerkationisten – eller blot selvskyldnerkautionisterne i så fald disse ikke er låneansøgeren selv – skal underskrive og godkende betingelserne og vilkårene for lånet via et link, som OPR-Virksomhedslån sender umiddelbart efter låneansøgningen er afsendt. Underskriften sker elektronisk via personligt NemID. Straks efter låne- og selvskyldnerkautionsdokumenterne er underskrevet, behandler vi ansøgningen på hverdage mellem kl. 9-17.

Sådan får du et firmalån - step by step

Har du yderligere spørgsmål omkring, hvordan du får et virksomhedslån, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice

De fleste firmaer har haft erhvervslån

De fleste virksomheder har på et eller andet tidspunkt behov for at søge et firmalån. Mange erhvervsdrivende og iværksættere tager et lån, så de i første omgang har kapital til at starte virksomheden op.

Et firmalån kan også være relevant, hvis der pludselig har været en usædvanligt stille måned, eller hvis der er behov for nye investeringer for at kunne øge virksomhedens omsætning. Et firmalån kan desuden være den direkte årsag til, at forretningen undgår en konkurs. 

Hurtigt firmalån

Hos OPR-Virksomhedslån ved vi, hvordan behovet for et firmalån kan opstå fra den ene dag til den anden. Derfor har vi gjort det til vores mission at foretage lånebeslutningen og udbetale dit firmalån meget hurtigere end hos bankerne. Og som en ekstra gode behøver du heller ikke at stille sikkerhed i din virksomheds aktiver hos os.

Se gerne vores videoer om, hvad du bør være opmærksom på i forbindelse med firmalån og generel virksomhedsdrift. Vores kundeservice sidder naturligvis også klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvordan du ansøger. Men som udgangspunkt behøver du ikke at ringe til os inden for at kunne låne penge hos os. Vi har tillid til, at vores kunder har tænkt sig om og gjort sig overvejelser omkring, hvordan pengene skal anvendes og investeres bedst muligt, så der er råd til de månedlige afdrag.

Disse virksomheder kan søge om et firmalån

OPR-Virksomhedslån tilbyder firmalån til danske virksomheder, der er registreret i Det Offentlige Ejerregister, og som ikke har anmærkninger hos RKI.

Ansøgningen skal registreres af en person med tegningsret i virksomheden, som derfor kan indgå bindende aftaler på virksomhedens vegne. Du kan godt søge om lån sammen med andre, så længe personen med tegningsret for virksomheden er blandt ansøgerne, der skriver under på lånet. Har du en enkeltmandsvirksomhed, er det naturligvis dig som ejer, der skal søge om lånet.