Mange långivere og banker sætter prisen på dit erhvervslån efter, hvor stor en risiko, de vurderer at løbe. Og mange steder skal du både betale renter, administrationsomkostninger, stiftelsesomkostninger og andre gebyrer. Med alle de omkostninger at holde styr på, bliver det svært at overskue prisen på lånet på forhånd, inden du ansøger. Derfor opgiver mange at sætte sig ind i omkostningerne ved deres erhvervslån.

Se vores faste pris på lån til erhverv

Hos OPR-Virksomhedslån går vi i modsat retning. Vi har valgt at have en fast pris på vores erhvervslån og et fast samlet ekspeditionsgebyr. Du kan ikke spare penge ved at afdrage hurtigere på lånet end aftalt. Til gengæld får du et mere overskueligt lån, der er nemt at forstå og enkelt for dig at tage stilling til. Hos os kender du prisen for afdrag per måned og det totale beløb, du kommer til at afdrage i alt.

Vi foretrækker, at vores kunder kan tage et valg – og at de er fuldt oplyste om, hvad deres valg betyder. Du vælger derfor selv størrelsen og løbetiden på lånet efter, hvor meget du ønsker at låne, samt hvor hurtigt du har mulighed for at afdrage.

Har du set vores låneberegner? Her kan du nemt se prisen for vores erhvervslån. Du vælger det beløb, du ønsker at låne og regulerer derefter låneperioden. Jo hurtigere du kan betale tilbage, jo lavere bliver ekspeditionsgebyret på dit lån.

Erhvervslån uden om banken

Mange banker stiller store krav om sikkerhed for, at du kan tilbagebetale et eventuelt lån. Især som ny eller mindre virksomhed kan det være svært at få et erhvervslån i banken. Vi hjælper derfor virksomheder med behov for en periode med større økonomisk råderum. Lån op til 500.000 kroner i en låneperiode på op til 24 måneder. Med et lån hos OPR-Virksomhedslån har du mulighed for at starte virksomheden op eller få adgang til kapital til investeringer i nye aktiviteter.

Hvor hurtigt kan jeg få et erhvervslån?

Vi gennemser din låneansøgning allerede samme dag, hvis du søger et erhvervslån hos os på en hverdag inden klokken 16. Beslutningen om lånet sker ofte samme dag eller senest næste hverdag. Du vil således opleve at få lånet udbetalt allerede samme dag eller næste hverdag. Så snart ansøgningen er godkendt, udbetaler vi lånet uden forsinkelse.

Vær blot opmærksom på, at alle ansvarshavende personer og selvskyldnerkautionister skal godkende og skrive under på vores vilkår for lån til erhverv, inden vi kan behandle ansøgningen. Underskrifterne sker elektronisk via personligt NemID – og altså ikke virksomhedens NemID.

Sådan søger du om erhvervslån

Du starter med at registrere navn og e-mail på virksomhedens ansvarshavende person(er). Ved lån op til 150.000 kroner kan du angive dig selv som selvskyldnerkautionist, og du skal dermed blot selv skrive under på låneansøgningen. Ved lån over 150.000 kroner skal du – udover dig selv – også angive en anden person som selvskyldnerkautionist. Når låneansøgningen er udfyldt, modtager den anden selvskyldnerkautionist et link per e-mail, som skal følges for godkendelse og efterfølgende underskrivelse af lånedokumenterne mv., hvilket sker elektronisk via personligt NemID.

Sådan søger du om erhvervslån hos OPR-Virksomhedslån

Du behøver ikke at komme til møde hos os. Og så længe du ikke er registreret med anmærkninger hos RKI, skal vi ikke se alle mulige garantier for, at der er sikkerhed i din virksomhed. Et erhvervslån er en vigtig beslutning, der er gennemtænkt og truffet ud fra en tro på muligheden for at tjene på investeringen. Det i sig selv er sikkerhed nok for os.